post

Botsing Melkweg met Andromeda

KuifjeOnlangs in het nieuws. Over een poosje (4 miljard jaar) zullen onze Melkweg en Andromeda op elkaar botsen. Jammer dat we zolang moeten wachten. Ik had dat best mee willen maken, zelfs al zou het me mijn leven hebben gekost. Nu kan ik alleen maar fantaseren over hoe dit eruit zou kunnen zien, maar het lukt me gewoonweg niet. Ik vrees dat dit een van die dingen zijn die buiten het menselijke voorstellingsvermogen vallen. Verder dan bijgevoegde afbeeldingen uit Kuifje en de Zwarte Rotsen kom ik niet. Eerst een flinke botsing en daarna draait alles als een gek in het rond.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on TumblrEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>