post

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 2012

LIV Venray 2012Als blog heeft mijn website dan wel enige inhoud (naar mijn bescheiden mening), wat betreft actualiteit loop ik nog weleens flink achter. Zo ook bijvoorbeeld met het afwerken van foto’s die ik maakte tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray van 28 februari van dit jaar. Business as usual op deze beurs. In die zin maakt het niet uit wanneer ik de foto’s op mijn website zou hebben geplaatst. Volgend jaar zal het er nog precies zo uitzien als twee maanden geleden.

Klik hier voor foto’s van de LIV Venray 2012 »

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on TumblrEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *